Stomatološka ordinacija “ORVIT” počinje sa radom 1999.-te godine, kada njen osnivač, dr Branka Novokmet, odlučuje da se osamostali i krene u pravcu moderne stomatologije i praćenja svetskih trendova

Ordinacija u svakoj godini od osnivanja konstantno doživljava napredak u broju pacijenata i broju izrađenih stomatoloških radova. Samim tim je i bilo neophodno proširenje kadra i dodatna edukacija u pravcu modernizacije samih postupaka u zbrinjavanju pacijenata.

dr Srđan Novokmet
dr Mladen Novokmet

Za nas veoma bitan aspekt posla predstavlja podizanje nivoa kvalitea usluga i edukacija.

Tako je, u godinama za nama, dr Srdjan Novokmet završio postdiplomske studije i specijalizaciju iz oralne hirurgije i implantologije.
Paralelno sa tim je pohađao veliki broj edukacija u zemlji i inostranstvu. Učestovao je na najprestižnijim centrima za oralnu hirurgiju i implantologiju u Švajcarskoji, Italiji, Njemačkoj, Hrvatskoj i Srbiji.

dr Mladen Novokmet, tek svršen student Stomatološkog fakulteta u Beogradu iskazuje interesovanje za endodonciju i ortopediju vilica. Shodno tome i njegova dalja edukacija se dalje nastavlja u tom pravcu.

Veliki broj  naših pacijenata čine rezidenti EU, Rusije, Amerike, Australije… koji su nas pronašli zahvaljujući preporukama naših zadovoljnih pacijenata.

Poučeni iskustvom u radu sa pacijentima iz inostranstva odlučili smo da iskoračimo na svetsko tržište. Kvalitet usluga koje pruža stomatološka ordinacija ‘Orvit’ apsolutno parira stomatološkim uslugama u svijetu, dok su cijene znatno konkurentnije.

Takođe se pruža i mogućnost da pacijenti iz inostranstva spoje lijepo i korisno, uživanje u prelijepoj prirodi Crne Gore i rešavanje stomatoloških problema.

Pogledajte neke od naših  prethodnih radova

Gornjim i donjim bezmetalnim keramičkim mostovima učinjena rekostrukcija položaja, oblika i boje zuba.

Aleksandra 39 god., Moskva

Velika abrazija i ortodonska nepravilnost rešeni gornjim i donjim bezmetalnim cirkularcem. Funkcija, estetika i zadovoljstvo pacijenta na jednom mjestu

 

Kenan 43 god., Njujork

U gornjoj vilici skinut stari most metalokeramički, koji je zamjenjen bezmetalnim visoko esteteskim krunicama.
Donja vilica rekonstruisana kombinovanim radom – napred su metalo – keramičke krunice koje su atčmenima vezane za visil protezu.

Vera 58 god., Beč

U gornjoj vilici uradjeno podizanje poda sinusa i ugradjena su 4 implanata, po dva sa obe strane.

U donjoj vilici uradjena 3 implantata. Nakon integracije uradjen gornji i donji cirkularni metalo – keramićki most.

Maksim 38 god., Moskva